Gratis rapport / Aanbieding - EquesNLP
49
page-template-default,page,page-id-49,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Vraag het gratis rapport aan voor EquesNLP via het contact formulier o.v.v. gratis rapport Equesnlp. In dit rapport staan simpele technieken om je te helpen in verschillende situaties.

 

EquesNLP aanbieding!

 

‘De training van een paard begint bij de mens’ – Monty Roberts

 

Dus wie ben jij als mens? Hoe voel je je? Ben je in balans, ook in je leven buiten paarden om? Ik zie veel problemen tussen paard en mens en voor het overgrote deel ligt het probleem toch echt bij de mens. Je kunt je voorstellen wat voor problemen dat zijn, wellicht ben je zelf ooit tegen situaties gelopen waarin je zelf de kern van een probleem was.

 

Vaak kom je er van zelf achter en kun je zaken veranderen, maar wat als iets er ingeslopen is en je weet niet maar waar je moet beginnen om iets op te lossen?

 

Ik werk graag met Neurogram. Met het Neurogram bepalen we je persoonlijkheidstype. In dat persoonlijkheidstype heb je een gezonde en een ongezonde kant. Geloof me, de meeste mensen zitten vooral in hun ongezonde kant doordat ze geen kennis hebben van hun gezonde kant. Dit wordt je doorgaans niet geleerd.

 

Op zich kun je aardig functioneren in die ongezonde kant. Alleen loop je vaak tegen hetzelfde aan. In het ergste geval kom je in een depressie, burn-out of voel je je gewoon niet goed of gelukkig.Als je dan ook nog ’s met paarden werkt of je hebt een paard, neem je dit allemaal mee.

 

Het neurogram is vrij snel en makkelijk te bepalen en geeft je eigenlijk een soort handleiding van hoe jouw brein verbindingen maakt en gedachtes stuurt. Op het moment dat je neurogramtype bepaalt is geeft dat een feest van herkenning en veel ‘Aha!’ momentjes. Maar ook duidelijkheid waaraan je meteen kunt gaan werken om in die gezonde kant van je type te komen. Een kant waarin alles (met en zonder paarden) een stuk soepeler en ontspannen loopt!

 

Wil je weten wat jouw neurogramtype is en meteen weten hoe je (nog) sterker, zekerder en ontspannen in het leven kunt staan? Dan heb ik een speciale facebook aanbieding voor je. Voor € 50 geef ik je een sessie van ca. een uur waarin we jouw neurogramtype gaan bepalen én geef ik je technieken mee om aan de slag te gaan je goed te voelen.

 

Dit kan via skype of facebook of persoonlijk bij mij thuis of op locatie (binnen een straal van 20km rond Vlaardingen breng ik geen reiskosten in rekening).

 

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken!